We hebben ons zeer goed geamuseerd. Het GPS-stadsspel is echt een aanrader!

Vrijgezellen - Ilse G.

Een lieve en betrokken aanpak van de begeleidster. Ik had ook niet verwacht dat het zoveel proeven zou zijn. Amaai, ik voel het nog in mijn buik. Heel leuk initiatief!!

Heidi B. uit Heusden-Zolder

Het was een super fijne workshop. Dankzij de informatieve inleiding en enthousiaste begeleiding van Evy. Alle vrouwen gingen enthousiast aan het werk en met een blij gevoel en voldaan naar huis. Dankjewel.

Marita Coolen - EVA's

Het was een fijne ervaring om op een smakelijke manier meer zicht te krijgen op de problematiek van het zuiden. Het is echt een aanrader voor iedereen.

KVLV Schulen

De deelnemers vonden dat ze veel geleerd hebben, ook handige tips gekregen en heel lekkere wijn geproefd!!

Gezinsbond Paal

Zeer positieve reacties ontvangen van de deelnemers zowel qua inhoud als qua begeleiding.

Dienstencentrum Cicindriahuis - Sint-Truiden

De kookworkshop viel heel erg in de smaak! Iedereen was enthousiast. Ook de begeleiding was zeer goed! Iemand met veel interesse voor het thema, die het met overtuiging en eigen ervaring tracht te brengen! Voor herhaling vatbaar!!

Sarah C. - Hasselt

Leuke, leerrijke en lekkere avond!

Nathalie V. – Zonhoven

Alle deelnemers waren enthousiast over deze leerrijke avond. Zowel de lesgeefster als de lesinhoud waren zeer goed.

Landelijke Gilde - Riemst

Super workshop. leerrijk en creatief! voor herhaling vatbaar!

Vriend & Taal - Lommel

Het was een prettige kennismaking met de Noord-Zuidbeweging, we hebben er zeker wat van opgestoken. We waren er allemaal wel heel moe van geworden. :-) Leuke begeleiding en een tof spel. Zeker een succes!

OPZC Rekem

Zeer leuke begeleidster! De uitleg over de textielnijverheid enz. was zeker een meerwaarde. Natuurlijk tijd te kort om de werkstukken af te krijgen.

Ziekenzorg CM

Toffe activiteit, de 'leidster' deed het vol overgave en passie. Doe zo verder!

Reling Noord Mobiel A-team

Het was een leuke, gemoedelijke avond!! We hebben gezellig samen gekookt met zeer interessante ingrediënten. Het verorberen van de gerechten was natuurlijk het hoogtepunt. Iedereen vond het super...

Laura B. uit As

Zeer goed initiatief van Laat je Strikken . We overwegen om nog eens een chocoladeproeverij via jullie te organiseren. Alvast bedankt.

Jan B – Dilsen-Stokkem

Het was een fijne aangename doe-namiddag, heel enthousiast gebracht door de begeleider. De dames van de hobbyclub ziekenzorg hebben ook heel flink meegewerkt. De resultaten waren mooi.

Hobbyclub ziekenzorg

We hebben een geslaagde avond gehad. Het evenwicht tussen achtergrondinformatie en proeven zat juist. De zes geproefde wijnen waren alle zes lekker.

Reybroekers – Herk-de-Stad

Wij hebben echt veel plezier beleefd aan dit tof gps spel! Een aanrader!

Sofie C. - Sint-Truiden

De info werd afgewisseld met actief bezig zijn. De begeleidster kon boeiend vertellen en vlot antwoorden op vragen van de groep. Super initiatief!

Vriendinnen tafeltennis

Heel fijne lesgeefster en toch wel weer wat bijgeleerd, zeker voor herhaling vatbaar!

Femma Hechtel

Niettegenstaande een kleine groep, verliep de degustatie perfect. De uitleg was zeer concreet en juist op de bal. Op bijkomende vragen werd uitgebreid en met kennis van zaken geantwoord. De sfeer was zeer gemoedelijk en familiair. Wij zijn gestrikt!

GROS Wellen

We hebben een fijne avond gehad en tegelijk nog wat bijgeleerd. We plannen zeker nog een activiteit van 'laat je strikken'

KVLV Peer

Dit was echt een super activiteit, met een begeleider die weet waar hij over spreekt! Zeker voor herhaling vatbaar en een geweldige reclame voor deze workshop.

GROS Dilsen-Stokkem

De kinderen waren super enthousiast en vonden het heel fijn. De begeleiding is ook langer gebleven omdat de kinderen het zo fijn vonden. Zeker voor herhaling vatbaar!

Wijkwerking Heusden-Zolder

Over ons

Het project ‘Laat je strikken voor de wereld’ wil op een laagdrempelige, ludieke manier Noord-Zuidthema’s bij de brede Limburgse bevolking brengen. We gingen in september 2011 de uitdaging aan om tegen eind 2013 minimum 3000 Limburgers gestrikt te hebben voor de wereld. Opzet geslaagd! We bereikten in de afgelopen jaren maar liefst 7000 Limburgers in meer dan 500 workshops die verspreid over Limburg plaatsvonden.

11.11.11 en Provincie Limburg vonden dit reden genoeg om het project met enkele jaren te verlengen. Dat betekent dat we nog even doorgaan met het organiseren van leuke en laagdrempelige workshops over thema's uit de ontwikkelingssamenwerking.

Bekijk hier ons voorstellingsfilmpje

U kan hier een TVL-reportage bekijken van 'Laat je strikken'

 
Concept
Het concept is simpel. Verzamel een groepje vrienden, familie, collega's, ... en boek een activiteit. Jij kiest zelf een datum en locatie (bij je thuis, op het werk, ...). Wij zorgen voor een enthousiaste vrijwilliger die de workshop begeleid en er een gezellige en leerrijke dag van maakt.  
 
Doelgroep
Iedereen kan een workshop van 'Laat je strikken voor de wereld' aanvragen. Vrienden, familie, collega's, verenigingen, jeugdverenigingen, ... alles kan! Bezorg je vrienden of familie een gezellige avond, boek een ludieke teambuilding voor je collega's of een bedankmomentje voor je vereniging. Twijfel je nog of onze workshops iets voor jou zijn? Aarzel dan niet om contact op te nemen. We denken namelijk graag samen na over een workshop op maat!
 
Locatie
De workshops kunnen overal in de provincie Limburg plaatsvinden. Vanuit het project voorzien we geen locatie maar sturen we een vrijwilliger naar de plaats van jouw voorkeur. 

Voor workshops in de provincies Antwerpen en Werst-Vlaanderen verwijzen we je graag naar het project Iedereen Mondiaal. (www.iedereenmondiaal.be)