Downloads

Recepten

Vond je onze kookworkshop leerrijk en vooral lekker, wil je ons Zuiders hapjesmenu nog eens thuis klaarmaken? of wil je thuis nog eens de pralines van het chocoladeproeven klaarmaken? Geef ons dan een seintje via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we sturen je met plezier onze recepten!

Nieuwsbrief

Ontvang je graag onze driemaandelijkse nieuwsbrief? Geef dan een seintje via info@laatjestrikkenvoordewereld en we voegen je graag toe aan ons adressenbestand!

Varia

affiche

uitnodiging

Handleiding Nieuwsjagers: In deze handleiding wordt er bondig uitgelegd hoe je zelf een nieuwsartikel kunt insturen naar Het Belang van Limburg. Op deze manier kan je jouw vereniging in de spotlights zetten na deelname aan onze activiteiten.

Zeer goed initiatief van Laat je Strikken . We overwegen om nog eens een chocoladeproeverij via jullie te organiseren. Alvast bedankt.

Jan B – Dilsen-Stokkem

De info werd afgewisseld met actief bezig zijn. De begeleidster kon boeiend vertellen en vlot antwoorden op vragen van de groep. Super initiatief!

Vriendinnen tafeltennis

De deelnemers vonden dat ze veel geleerd hebben, ook handige tips gekregen en heel lekkere wijn geproefd!!

Gezinsbond Paal

Het was een prettige kennismaking met de Noord-Zuidbeweging, we hebben er zeker wat van opgestoken. Leuke begeleiding en een tof spel. Zeker een succes!

OPZC Rekem

Het was een super fijne workshop. Dankzij de informatieve inleiding en enthousiaste begeleiding van Evy. Alle vrouwen gingen enthousiast aan het werk en met een blij gevoel en voldaan naar huis. Dankjewel.

Marita Coolen - EVA's

Wij hebben echt veel plezier beleefd aan dit tof gps spel! Een aanrader!

Sofie C. - Sint-Truiden

Alle deelnemers waren enthousiast over deze leerrijke avond. Zowel de lesgeefster als de lesinhoud waren zeer goed.

Landelijke Gilde - Riemst

Super workshop. leerrijk en creatief! voor herhaling vatbaar!

Vriend & Taal - Lommel

Niettegenstaande een kleine groep, verliep de degustatie perfect. De uitleg was zeer concreet en juist op de bal. Op bijkomende vragen werd uitgebreid en met kennis van zaken geantwoord. De sfeer was zeer gemoedelijk en familiair. Wij zijn gestrikt!

GROS Wellen

Dit was echt een super activiteit, met een begeleider die weet waar hij over spreekt! Zeker voor herhaling vatbaar en een geweldige reclame voor deze workshop.

GROS Dilsen-Stokkem

Het was een fijne ervaring om op een smakelijke manier meer zicht te krijgen op de problematiek van het zuiden. Het is echt een aanrader voor iedereen.

KVLV Schulen

We hebben ons zeer goed geamuseerd. Het GPS-stadsspel is echt een aanrader!

Vrijgezellen - Ilse G.

We hebben een fijne avond gehad en tegelijk nog wat bijgeleerd. We plannen zeker nog een activiteit van 'laat je strikken'

KVLV Peer

We hebben een geslaagde avond gehad. Het evenwicht tussen achtergrondinformatie en proeven zat juist. De zes geproefde wijnen waren alle zes lekker.

Reybroekers – Herk-de-Stad

Het was een fijne aangename doe-namiddag, heel enthousiast gebracht door de begeleider. De dames van de hobbyclub ziekenzorg hebben ook heel flink meegewerkt. De resultaten waren mooi.

Hobbyclub ziekenzorg

Leuke, leerrijke en lekkere avond!

Nathalie V. – Zonhoven

Het was een leuke, gemoedelijke avond!! We hebben gezellig samen gekookt met zeer interessante ingrediënten. Het verorberen van de gerechten was natuurlijk het hoogtepunt. Iedereen vond het super...

Laura B. uit As

De kookworkshop viel heel erg in de smaak! Iedereen was enthousiast. Ook de begeleiding was zeer goed! Iemand met veel interesse voor het thema, die het met overtuiging en eigen ervaring tracht te brengen! Voor herhaling vatbaar!!

Sarah C. - Hasselt

Zeer positieve reacties ontvangen van de deelnemers zowel qua inhoud als qua begeleiding.

Dienstencentrum Cicindriahuis - Sint-Truiden